Traductor

Tradicions
Goigs

Mare de Déu de La Pineda

pineda._1953.jpg
 
 
VIVES I SABATÉ, Ricard (Xilografies). Goigs de Ntra. Sra. de la Pineda : venerada en la seva ermita al terme de Vilaseca, arquebisbat de Tarragona. Parellada, 1953. 32 cm. Arxiu Casulà.

 

 
Pineda.1953.2

MASSONS i ANDREU, Josep (Text) / DE SERRA i MARTÍNEZ, Joan Bta. (Música i exornaments). Goigs a llaor de la Mare de Déu de la Pineda: venerada a la seva ermita al terme de Vilaseca, arquebisbat de Tarragona. Parellada, 1953. 28 cm. Arxiu Casulà.

 

 

13.jpg

MASSONS i ANDREU, Josep (Text) / DE SERRA i MARTÍNEZ, Joan Bta. (Música i exornaments) / DIVÍ, Oriol M. (Dibuix). Goigs a llaor de la Mare de Déu de la Pineda: venerada a la seva ermita al terme de Vilaseca, arquebisbat de Tarragona. Parellada, 1954. 38 cm. Arxiu Casulà.

 

16.jpg

RUÉ, Sebastià (Música) / GELABERT, A. (Xilografies). Goigs de Ntra. Sra. de la Pineda: venerada en la seva ermita al terme de Vilaseca, Tarragona. Altés, 1971. 38 cm. Arxiu Casulà.

12.jpg
 
BALAGUER i MESTRES, Enric (Text) / RICART i TASIES, Mn. Josep (Música) / DIVÍ, Oriol M. (Dibuix). Goigs a la Mare de Déu de la Pineda: venerada a la seva ermita del terme de Vilaseca de Solcina, Tarragonès, arquebisbat de Tarragona. Altés, 1988. 32 cm. Arxiu Casulà.

"La biblioteca pública ha de ser una institució bàsica en la comunitat pel que fa a la recopilació, preservació i promoció de la cultura local en tota la seva diversitat."